Ove nedelje u okviru Admiral Open Air Cinema emitovaće se na Sava Promenadi dva velika svetska hita. U pitanju su filmovi snimljeni po motivima istoimenih romana „Veliki Getsbi“ i „Da Vinčijev kod“.

U petak, 12. avgusta, na platnu postavljenom ispred ulaza 4 u Galeriju biće emitovan film „Veliki Getsbi“. Ovo delo snimljeno je po motivima istoimenog romana Frensisa Skota Ficžerlada iz 1925. godine. U glavnim ulogama su Leonardo Dikaprio i Tobi Magvajer.

U subotu, 13. avgusta, ljubitelji lika i dela Toma Henksa moći će da uživaju u sada već čuvenom filmu „Da Vinčijev kod“. I ovaj film je snimljen po istoimenom romanu Dena Brauna.

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite uzbudljivim avanturama Nika Karaveja i Džeja Getsbija ili misterioznim traganjima profesora Roberta Langdona potrebno je da instalirate aplikaciju „Listen Everywhere“. Obavezno ponesete svoje slušalice kako biste uživali u najboljem kvalitetu zvuka.

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova. Projekcije će se u okviru Admiral Open Air Cinema emitovati s početkom u 21.30 sati.

Ulaz za sve posetioce na projekcije na Sava promenadi je besplatan.