Selena Gomez i Hejli Biber su rešile da ostave prošlost iza sebe, ako se suditi prema novim fotografijama. One su pozirale na jednom događaju. Džastin Biber, četiri godine pre nego se oženio sa Hejli, zabavljao se sa Selenom.

Pre nešto manje od dve nedelje Hejli je dala intervju u kojem je govorila otvoreno o svemu, pa i o vezi Gomezove i svog muža. Njihove fotografije, na kojima se vidi kako sede blizu i nasmejane snimio je fotograf Tajrel Hempton. To je bilo 15. oktobra na svečanosti Muzeja Akademije 2022. u Los Anđelesu, na koju su žene stigle odvojeno, piše Billboard.

Vikend poseta: Car Show u Beogradu

Tajrel je 16. oktobra objavio jednu od slika na svom Instagramu. Hejli, koja je na svojoj stranici nazvala događaj „lepom noći“, lajkovala je njegovu objavu. Tako je uradilo više od pola miliona ljudi. U stvari, fotografija je dirnula srca mnogih onih koji su pratili sagu koja uključuje tri zvezde. Ava Filipe, ćerka Ris Viterspun i Rajana Filipa, napisala je na svoj Instagram stori.

– Nisam od onih koji će se ubaciti u dramu slavnih i na kraju dana. To je zapravo samo slika. Ali izmami me osmeh kada vidim sjajne žene kako postavljaju rekord. Ljubav + poštovanje za vas obe!

Hejli i Džastin venčali su se 2018. nakon burne romanse, nekoliko meseci nakon njegovog rastanka od dugogodišnje devojke Selene. Godinama su mnogi obožavaoci Selene kritikovali vezu bračnog para i dovodili u pitanje njen tajming. U epizodi podkasta „Call Her Daddy“ od 28. septembra, Hejli je negirala da je bila u vezi sa Džastinom dok je on bio sa Selenom.

– Kada smo on i ja krenuli da se muvamo, on nije bio u vezi, a ni ja. Nije mi u karakteru da se petljam u nečiju vezu. Mnogo mržnje ka meni se stizalo iz pogrešne percepcije. To dolazi iz činjenice da su njegovi fanovi poželeli da je završio sa nekim drugim i to je u redu – rekla je Hejli o Džastinu.

Hejli je takođe rekla da je razgovarala sa Selenom od njenog venčanja sa Džastinom i da je „mnogo poštuje“, dodajući: „Nema nikakve drame“.

Nakon objavljivanja podkasta, Selena je rekla u TikTok video snimku uživo da su „neke stvari kojih čak i ne moram da budem svesna samo podle i odvratne. I nije fer, i da niko, nikada, ne treba da razgovara na način koji sam videla.

Selena je pozvala ljude da budu ljubazni jedni prema drugima. Slike od pre neko veče su očigledno samo potvrdile da nema drame iza ovog, nekadašanjeg, ljubavnog trougla.