Izložba najluksuznijih automobila na tržištu je Car Show 2022. Dvadeset poznatih brendova će predstaviti 57 prvoklasnih modela četvorotočkaša poslednje generacije.

Posetioci će moći da ih isprobaju u test vožnji. Izložba je već otvorena u TC Galerija u Beogradu.

Brendovi koji su predstavili svoje novitete su Mercedes, Tojota, Folksvagen, Audi, Kia, zatim Volvo, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, BMW, Honda, Mini, Jaguar, Land Rover, Ranger Rover, Hjundai, Ford, kao i MG, Nisan, Pežo, Opel i Motogrini.

Rukovodilac prodaje Ringier Serbia Andrej Mah je podsetio da je prošlogodisnji Car Show imao 13 brendova. Oni su predstavili 40 automobila. Uporedio ih je sa ovogišnjih 20 brendova koji će predstaviti čak 57 vozila.

– Imam čast da kažem da ove godine manifestacija ima predstavljanje sa još više brendova automobila. 20 brendova koji će posetiocima predstaviti 57 veličanstvenih vozila, pod ovim krovom trenutno imamo 10.000 konjskih snaga – rekao je Mah.

Prodat Bondov auto Aston Martin

On je dodao da se nakon zatvaranja izložbe predstavljanje automobila seli u virtuelni prostor. Tačnije, zainteresovani će moći da luksuzne četvorotočkaše i sve detalje vide na internet stranici Car Show.

Izložba traje do 23. oktobra. Radno vreme Galerije je od 10 do 22 časa, svakog dana, a ulaz je besplatan.