Džoni Dep se vraća na veliki ekran. Glumac je izabran za ulogu kralja Luja XV u predstojećoj drami Žan du Bari.

U prvom tizer portretu, Dep je potpuno obučen kao monarh iz 1700-ih godina. Ansambl ima kitnjastu zlatnu podsuknju sa jarko plavim pojasom, piše ET. Glumčevo lice je našminkano belim puderom, tipičnim za to vreme i na glavi ima plavu periku sa konjskim repom. Upečatljiva fotografija sa strane prikazuje Depove oči prekrivene crnim povezom sa belim šeširom s perjem na glavi.

Snimanje za Žan du Bari počelo je prošlog meseca i očekuje se da će snimanje trajati 11 nedelja. Lokacije uključuju Pariz i Versaj, a film režira „Maïwenn“.

Dramatizujući život poslednje kraljevske ljubavnice kralja Luja XV na dvoru u Versaju, film će pratiti priču od krpa do bogatstva o ženi rođenoj u siromaštvu. Ona je u stanju da se popne na društvenoj lestvici do najvišeg stepena.

Pored Depa, u glumačkoj ekipi su Benjamin Lavern, Pier Ričard, Melvil Poupaud, Noemi Lvovski, Paskal Gregori i India Her.

Drama iz francuskog perioda označava Depov povratak glumi nakon tri godine. Ova uloga je došla samo nekoliko meseci nakon njegove pravne bitke sa bivšom suprugom Amber Herd.

Glumac iz „Pirati sa Kariba“ i zvezda „Akvamena“ bili su upleteni u tužbu za klevetu koja je bila veoma popularna. Dep je tužio Herd za klevetu nakon članka koji je napisala za „Washington Post“ 2018. godine u kojem se navodi da ju je neimenovani partner zlostavljao.

Suđenje je trajalo šest nedelja. Porota je jednoglasno odlučila da je Depa klevetala 36-godišnja glumica i da je „postupila sa stvarnom zlobom“. Depu je dodeljeno više od 10 miliona dolara nadoknade štete i 5 miliona dolara kaznene štete. Međutim, Herdova je dobila dva miliona dolara u svojoj protivtužbi protiv Depa.