Iako sezona 3 serije „The Witcher“ još nije premijerno prikazana. Ipak, Netfliks je upravo najavio veliku promenu koja dolazi u sezonu 4. Lijam Hemsvort će zameniti Henrija Kavil-a kao titularnog Geralta iz Rivije.

Oba glumaca objavila su vesti o promeni na Instagramu. Liam Hemsvort je rekao da je „zaluđen što će biti u mogućnosti da igra Geralta od Rivije“. Netfliks ili Kavil naveli su razlog za promenu glumačke ekipe, piše The Verge.

– Moje putovanje kao Geralta od Rivije je bilo ispunjeno i čudovištima i avanturama. Avaj, odložiću svoj medaljon i svoje mačeve za četvrtu sezonu – rekao je Kavil na Instagramu.

– Umesto mene, fantastični gospodin Lijam Hemsvort će preuzeti plašt Belog vuka. Kao i sa najvećim književnim likovima, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom glumeći Geralta. Sa entuzijazmom želim da vidim Liamov pogled na ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čoveka.

Hemsvort je igrao u filmovima kao što su „Igre gladi“, „Poslednja pesma“ i „Dan nezavisnosti: Preporod“. Kavil uverio je fanove da će i dalje igrati Supermena kad god film dobije svoj nastavak, kako se priča. Kavil je takođe nedavno napravio kameo kao Supermen u „Crnom Adamu“ sa Dvejnom „The Rock“ Džonsonom u glavnoj ulozi.

„The Witcher“ je prvi put premijerno prikazan na Netfliksu 2019. godine. Služen je kao adaptacija serije knjiga i istoimene franšize video igrica. Ne očekujemo sezonu 3 do leta sledeće godine. Međutim, spinoff „The Witcher: Blood Origin“ stiže na Netflika 25. decembra. Nema reči o tome kada bismo mogli da očekujemo sezonu 4 sa Hemsvortom u glavnoj ulozi.