Uskoro u naše bioskope stiže novi film Džordana Pila „NE“ („NOPE“). Ovaj pravi letnji blokbaster i filmska senzacija se definitvno mora doživeti na velikom platnu.

Premijerno će biti prikazana u četvrtak 18. avgusta u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji. Karte su već u prodaji, te obezbedite najbolja mesta i uživajte u ovom filmskom spektaklu na najbolji mogući način.

Dobitnik Oskara Džordan Pil filmovima „BEŽI I MI“ pomerio je granice i redefinisao moderni horor. Sada, on pretvara letnji film u novi košmar, u epskom hororu „NE“.

ne-film-nope-2022
Foto: Taramount film

 

Film ponovo spaja Pila sa dobitnikom Oskara Danijelom Kalujom. Njima se pridružuju Kiki Palmer i Stiven Jan, kao stanovnici nenaseljene uvale u unutrašnjosti Kalifornije koji postaju svedoci jezivog otkrića.

„NE“ se dešava u dolini Santa Klarite u južnoj Kaliforniji, gde žive brat i sestra Ou Džej i Emerald Hejvud (Danijel Kaluja i Kiki Palmer). Oni su nasledili ranč sa konjima od svog oca, Otisa Hejvuda starijeg. Neobjašnjive pojave koje se događaju na njihovom ogromnom ranču, počinju da vode Ou Džeja i Emerald u opsesivnu zečju rupu.

Dok pokušavaju kamerom da zabeleže i dokumentuju misteriozne događaje, nailaze na smetnje koje dovode u opasnost jedinu stvar koju zaista imaju. Teško zarađeni posed njihovog pokojnog oca, koji ih je ostavio u svojoj senci. Dok njihovi napori i oholost prelaze tačku bez povratka, dovodeći ulog do zastrašujućih posledica, naši heroji su uvučeni pravo u oko nepovratne oluje. Rezultat je horor-spektakl sa intimnim i emocionalno složenim jezgrom.