TBS je objavio prvi tizer trejler za predstojeću četvrtu sezonu serije „Miracle Workers“ pod nazivom „Kraj vremena“. Povratak antologijske humoristične serije zakazan je za 16. januar.

Tizer pruža uvid u teme za novi nastavak u kojem će Daniel Redklif kanalisati svog unutrašnjeg Mad Maks, piše Coming Soon.

U četvrtoj sezoni igraju Redklif, Stiv Bušemi, Džeraldin Višvanatan, Karan Soni i Džon Bas. U njemu će nastupiti gostujuće zvezde Kvint Brunson, Garsel Bove, Kajl Muni, Ego Nvodim, Loli Adefope, Pol F. Tompkins i Liza Lob.

– U postapokaliptičnoj budućnosti, ratnik iz pustinje i nemilosrdni vojskovođa suočavaju se sa najdistopijskijom noćnom morom. Naseljavaju se u predgrađa. Zajedno se kreću kroz egzistencijalne užase bračnog života i života u malom gradu. Sve pod sumnjivim vođstvom bogatog trgovca otpadom – piše u sinopsisu.

„Miracle Workers“ je antologijska komedija koju je kreirao Sajmon Rič. U svakoj sezoni ista glumačka ekipa igra nove uloge u novom okruženju. Počinju od anđela na nebu do seljaka u mračnom veku i doseljenika na Starom zapadu. Seriju predvode Daniel Redklif.

Izvršni producenti „Miracle Workers“-a su Dan Mirk i Robert Padnik, koji takođe služe kao voditelji emisija. Izvršni producenti su Radklif, Bušemi, Rič, Lorn Majkls, Endru Singer i Kejti Dženson. Prva sezona je debitovala 2019. godine i zasnovana je na romanu „What in a Gods name“ Sajmona Riča.