Pronašli smo kraljicu Nedelje mode u Njujorku, a to je definitivno En Hatavej. Od početka predstavljanja konfekcijskih kolekcija proleće/leto 2023 zvezde su dale sve od sebe da budu primećene.

Tako smo pozdravili potez Kejti Holms, koja se pojavila sa sedim vlasima, ali i Emili Ratajkovski, koja je paradirala u prozirnom topu. Madona nas je takođe ostavila bez reči zbog izblajhanih obrva i ružičaste kose, piše Grazia France.

En Hatavej zvezda modne revije brenda Michael Kors

Ipak, sve pobrojane primere zasenila je kraljica En Hatavej. Ove srede, zvezda filma „The Princess Diaries“ izazvala je senzaciju na reviji u izdanju koje je bilo klasičnije. Glumica (39) na reviju poznatog američkog brenda došla je odevena u crni pleteni džemper s visokim ovratnikom, koji se nadovezuje na smeđu kožnu mini suknju, ispod dugačke jakne od iste smeđe kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShowsNmovies🎬 (@showsnmovie)

Sve je zaokruženo crnom torbicom i salonkama u istoj boji. Elegantan i besprekoran izbor za koji smo sigurni da je odobrila i dama pored nje, Ana Vintur. Ni najupućenijim očima nije promaknulo da ovaj izgled ima malo poznatog prizvuka.

Mig filmu „The Devil Wears Prada“

Kao što su mnogi ekstatični korisnici interneta istakli, En Hatavej oživela je jedno od izdanja koje je nosio njen lik u filmu „The Devil Wears Prada“, kako bi zauzela mesto pored Ane Vintur na reviji. U jednoj od scena igranog filma možemo da je vidimo u smeđoj kožnoj jakni i crnoj rolci. Mimikrija je još upečatljivija jer je, šesnaest godina nakon filma, En vratila svoju tadašnju frizuru: dugu smeđu kosu pokupljenu u rep sa šiškama.

Podsećanja radi, tiranska šefica u filmu Miranda Pristli, koju glumi Meril Strip, inspirisana je upravo samom Anom Vintur. Videti glumicu kako čavrlja i pozira u ovoj odevnoj kombinaciji pored glavne urednice američkog izdanja magazina Vogue jednostavno je kultno.