Zvezde filma „Bilo jednom u Holivudu“, Margo Robi i Bred Pit, su ponovo zajedno na velikom platnu. Sada su udružili snage za film pod nazivom „Vavilon“, piše na Indie Wire.

To je kostimirana drama koja se dešava tokom 20-ih godina prošlog veka u Holivudu, naročito dekadentnom periodu za filmsku industriju kada su nemi filmovi ustupili mesto ton filmovima.

Robijeva tumači mladu glumicu Neli Laroj, koja želi da se proslavi po svaku cenu, dok se Bred Pit nalazi u ulozi holivudskog veterana Džeka Konrada, s kojim stupa u kontakt. U fokusu filma je njihova, ali i sudbina ostalih likova u centru ili na periferiji Holivuda, koje igraju Dijego Kalva, Džin Smart, Tobi Megvajer, Olivija Vajld i Li Džun Li.

Vavilon je režirao Oskarovac Dejmijen Šazel, a on je ujedno i autor njegovog scenarija. Film će imati svoju premijeru 25. decembra.

Upravo objavljeni trejler filma obećava epsku priču sa dosta ekscesa. Vizuelno nas podseća na film Veliki Getsbi, još jedno ostvarenje koje se dešava tokom tzv. „burnih dvadesetih“ u SAD.