Za samo nekoliko sati u Vrnjačkoj Banji počinje najveće izdanje Jelen Lovefest-a do sada. Sve ulaznice za festival su već rasprodate, a organizatori su najavili da će biti moguće da se kupi još samo mali ograničen broj karata na ulazu u festival u Vrnjačkoj Banji.

Danny Tenaglia, Kollektiv Turmstrasse i Kolsch na Fire bini večeras

Od večeras, pa do 6. avgusta na pet muzičkih bina nastupiće više od 200 izvođača iz celog sveta, a danas će festival otvoriti legendarni DJ Danny Tenaglia. Uz njega će na Fire bini nastupiti Kollektiv Turmstrasse i Kolsch, a domaća podrška biće Katalina i Coeus.

Cirkus-Lovefest-festival-2022
Foto: Lovefest

Hladno pivo otvara petnaesti Lovefest

Program na legendarnoj Live bini otvoriće Hladno Pivo, zagrebački rok sastav koji će ove godine proslaviti više od dve decenije postojanja. Uz njih na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša, koji će publici predstaviti svoj novi album “Beton”.

Zamena narukvica danas od 17h

Za sve oni koji žele da izbegnu gužve i čekanje u redovima, zamena narukvica dostupna je danas od 17h na prostoru ispred glavnog ulaza u festival. Festivalske kapije otvaraju se sutra u 20:30h, a na Lovefest biće moguće da se uđe do 02:00h posle ponoći.

Cirkusfera prvi put na Lovefest-u

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru petnaestog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice.

Cirkus-Lovefest-festival-2022
Foto: Lovefest

 

Danas od 20:30h sve posetioce očekuje predstava „Haos kabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika Lovefesta imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

Recikliraj i zaradi na Lovefest-u

Recan fondacija i Ball pakovanje i ove godine tradicionalno podržavaju Lovefest sprovodeći kampanju „Svaka limenka se računa“. Ima za cilj podizanje svesti o značaju reciklaže i zaštite životne sredine. Na festivalu biće postavljena Recycle zona na kojoj će svaki posetioci moći da donese pet limenki da ih reciklira i da zaradi pola tokena, a tri osobe koje tokom trajanja festivala donesu najviše limenki osvojiće komplet ulaznica za Lovefest 2023.