Do najvećeg i jubilarnog petnaestog Lovefesta u Vrnjačkoj Banji ostalo je još samo tri dana. Sve je spremno za najspektakularniji festival u godini.

Ulaznice za festival, jedan od najvećih regionalnih, su gotovo rasprodate. Ostao je još mali broj koji je moguće kupiti u svim poslovnicama Gigstixa, Tickets.rs, kao i putem sajta.

Lovefest-LINE-UP-festival-2022
Foto: Lovefest

 

Petnaesti Lovefest počinje 4. avgusta već u podne otvaranjem programa na već dobro poznatoj H2O bini na jednom od najvećih bazena u Srbiji. Na glavnu Fire binu dolaze velika svetska imena među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Danny Tenaglia, William Djoko, Folamour, Kolsh kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. Jubilarno izdanje Lovefesta doživeće i spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svetski back to back set.

 

Lovefest-LINE-UP-festival-2022
Foto: Lovefest

 

Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju. Iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje. Na Live bini te noći biće i spektakularni Zicer Inc.

Još 10 mesta u festivalskom kampu

Jubilarno izdanje Lovefesta obeležiće i veliko interesovanje za festivalski kamp. Budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu.