U Srbiji danas oblačno i veoma sveže sa kišom i obilnijim pljuskovima, dok se na jugu, jugoistoku u istoku očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 16°C na severu do 24°C na jugoistoku Srbije. U toku večeri i noći prestanak padavina.

U Beogradu će biti oblačno i veoma sveže sa kišom i obilnijim pljuskovima. Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 17°C. U toku večeri i noći prestanak padavina.

U Srbiji u subotu ujutro oblačnije, još na istoku i jugoistoku sa slabom kišom. Tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura oko 25°C. U nedelju ujutro i pre podne u severnim i zapadnim, a posle podne i u ostalim predelima prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće uglavnom od 25 do 29°C.

U Beogradu u subotu ujutro oblačnije, a tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura oko 25°C. U nedelju prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće od 27 do 29°C.