Tokom protekle decenije, Nik Antoska je stekao ime u TV svetu mračnim pričama zasnovanim na istinitim zločinima sa naglaskom na užasima. Sada je tu i film „A Friend Of The Family“.

A lista serija na kojima je radio je zastrašujuća „Hannibal“, „Channel Zero“, „The Act“, „Brand New Cherry Flavor“ i „Candy“. Dakle, šta Antoska sledeće ima u rukavu? Još jedna mini-serija o istinitom zločinu za Peacock-a koja prepričava priču koja je gotovo suviše nadrealna da bi se poverovala.

Ova serija prenosi istinitu priču o tome kako je Robert Berčtold, blizak prijatelj porodice Broberg, kidnapovao Janu Broberg više puta tokom nekoliko godina.

Evo zvaničnog sinopsisa serije:

„A Friend Of The Family“ zasnovan je na potresnoj istinitoj priči o porodici Broberg. Njihovu ćerku Janu je više puta tokom nekoliko godina kidnapovao harizmatični, opsednuti porodični „prijatelj“. Brobergovi, odani svojoj veri, porodici i zajednici, bili su potpuno nepripremljeni za sofisticirane taktike koje je njihov komšija koristio.

Iskoristio je njihovu ranjivost, razdvojio ih i okrenuo njihovu ćerku protiv njih. Ovo je priča o tome kako su se njihovi životi trajno promenili i kako su preživeli.

U seriji „A Friend Of The Family“  takođe glume Ana Pakuin, Kolin Hanks, Lio Tipton, Eli Lisik i Ostin Stovel. Patrik Fipler, Bri Elrod, Filip Etinger i Ela Džey Basko zaokružuju glavnu glumačku ekipu.

Pored toga što je voditelj ove serije, Antoska je i ko-izvršni producent. Eliza Hitman režira nekoliko od devet epizoda serije.

Pretplatnici Peacock-a će saznati šta serija donosi na premijeri, isključivo na striming servisu 6. oktobra. Pogledajte teaser za seriju u nastavku.