Pojavile su se nove slike likova iz predstojeće Netfliksove serije „Sreda“. One uključuju i one koje prikazuju glavnu junakinju, koju igra mlada Džena Ortega, zvezda filma „Vrisak“.

Serija „Sreda“ se oslanja na priču i likove iz Porodice Adams, popularnog američkog sitkoma iz ’60-ih. Ova franšiza je doživela i filmske i animirane verzije, piše Digital Spy.

I ostatak glumačke ekipe serije o našoj omiljenoj morbidnoj porodici je jednako impresivan. Ketrin Zita Džouns tumači Mortišu Adamas. Njenog muža Gomeza igra Luis Guzman, a Ajzak Ordonez glumi Pagzlija Adamsa, Sredinog brata.

Iza serije „Sreda“ stoji slavni reditelj Tim Barton. Ona je opisana kao „misterija sa elementima natprirodnog koja prikazuje Sredine godine na akademiji Nevermor.“

Mlada članica porodice Adams će u seriji pokušati da se izbori sa svojim novim moćima, zaustavi seriju monstruoznih ubistava u svom gradu i reši četvrt veka staru misteriju u koju su upleteni njeni roditelji.

Osim gore pomenutih glumaca i glumica, u seriji će se pojaviti i Kristina Riči u još uvek nepoznatoj ulozi. Podsećamo vas, 42-glumica je tumačila „Sredu“ u dva filma o porodici Adams s početka ’90-ih.

Još uvek nije poznat datum izlaska serije, ali se očekuje da ona bude dostupna na Netfliksu na jesen.