Apple TV+ je najavio niz novih originalnih filmova koji će biti ubačeni u striming servis u narednih 12 meseci. Tu je dugo očekivani prvi pogled na predstojeći špijunski triler „Argylle“.

Za režiju je zadužen Metju Von, čovek koji je radio filmove „Kingsman“. U filmu Dua Lipa glumi zajedno sa Henrijem Kevilom. Ovo je Lipin veliki filmski debi.

Planovi filma prvi put su predstavljeni još u julu 2021. godine. Tada je The Holywood Reporter objavio da će pevačica kreirati originalnu muziku za film. Objavljena je neočekivana fotografija iz filma u kojem plavokosa, potresena Dua Lipa polako pleše sa Kevilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

„Argylle“ je adaptiran prema istoimenom romanu Eli Konvej i očekuje se da će biti objavljen na Apple TV+. Zvaničan datum objavljivanja nije potvrđen. Prema THR-u, film će pratiti najvećeg špijuna na svetu dok putuje širom sveta. Trebalo bi da bude prvi film u franšizi.

Snimanje se odvijalo u SAD i Velikoj Britaniji, zajedno sa nizom neotkrivenih lokacija.

– Kada sam pročitao ovaj rani nacrt scenarija osetio sam da je to jedna od najboljih i najoriginalnijih špijunskih franšiza. I to je još od knjiga Iana Fleminga napisanih 50-ih godina. Ovo će ponovo osmisliti špijunski žanr – rekao je Von o filmu.

Lipa je proširila svoje horizonte nakon svoja prva dva nagrađivana albuma. Ona je debitovala na pisti za Versace prošle godine i pritom je prošetala uz sopstvenu muziku. Zatim je u decembru pokrenula sopstvenu platformu za životni stil i blog „Service 95“.

Ove nedelje 26-godišnjakinja je objavila da će sarađivati na singlu pod nazivom „Sweetest Pie“ sa Megan Ti Stelion. I, a da li smo spomenuli da je trenutno na turneji?