U Srbiji u ponedeljak promenljivo oblačno, sparno i veoma nestabilno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode i oluje sa gradom i olujnim vetrom.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 25 do 30°C.

U Beogradu u ponedeljak promenljivo oblačno, sparno i veoma nestabilno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode i oluje sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 19°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje i nepogode. Na severu će biti uglavnom suvo. Maksimalna temperatura u utorak i u sredu od 27 do 31°C, a u četvrtak i u petak u manjem padu. Za vikend pretežno sunčano i toplije.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno, a biće i manjih uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u utorak i u sredu do 27°C, a u četvrtak i u petak do 25°C. Za vikend pretežno sunčano i toplije.