U Srbiji danas pretežno sunčano ili umereno oblačno i toplije vreme, dok se ujutro u južnim, centralnim i istočnim predelima očekuje oblačno ili tmurno.

Vetar slab, severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C na severozapadu do 17°C na istoku Srbije, a maksimalna dnevna od 23 do 27°C.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije vreme. Vetar slab, severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji u nedelju povećanje oblačnosti, ponegde i slaba kiša, dok se na jugu i jugozapadu posle podne i pred kraj dana očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C. Od ponedeljka do srede sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 25 do 30°C. U sredu pred kraj dana sa severozapada povećanje oblačnosti, pa se u četvrtak očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

U Beogradu u nedelju povećanje oblačnosti, uz uslove za slabu kišu. Maksimalna temperatura oko 25°C. Od ponedeljka do srede sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 27 do 29°C. U sredu pred kraj dana povećanje oblačnosti, pa se u četvrtak očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom.