U Srbiji će biti jutro vedro i veoma hladno, u dolinama i kotoinama sa maglom, dok se na severu očekuje oblačno. Ovo naoblačenje proširiće se tokom dana sa severa i na ostale predele Srbije i doneće kišu, ponegde i lokalne pljuskove sa grmljavinom. U toku večeri razvedravanje.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i umeren do jak. Jutarnja temperatura od 3°C na jugoistoku do 9°C na severu i na istoku Srbije, maksimalna dnevna od 13°C na zapadu do 17°C na istoku Srbije.

U Beogradu danas veoma hladno, uz prolazno naoblačenje, sredinom dana sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren, tokom dana i pojačan severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, maksimalna dnevna 14°C.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno i hladno, ponegde sa kišom i pljuskovima. U petak nakon tmurnog i oblačnog jutra, ponegde sa kišom, tokom dana pretežno sunčano. Maksimalna temperatura u četvrtak i u petak od 15 do 20°C.

Za vikend i u ponedeljak sunčano i toplije, u nedelju i ponedeljak uz umereno naoblačenje i postepeno povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura u subotu oko 20°C, a u nedelju i ponedeljak do 23°C.

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno i hladno, povremeno sa kišom i pljuskovima. U petak nakon tmurnog i oblačnog jutra, tokom dana pretežno sunčano. Maksimalna temperatura u četvrtak i u petak do 17°C.

Za vikend i u ponedeljak sunčano i toplije, u nedelju i ponedeljak uz umereno naoblačenje i postepeno povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura u subotu oko 20°C, a u nedelju i ponedeljak do 22°C.