U Srbiji će jutro biti hladno, tokom dana promenljivo i sveže uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Mestimično se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak. Jutarnja temperatura biće od 2 do 10, a najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.

Jutro će biti s lokalnom pojavom niske oblačnosti i magle, uglavnom po kotlinama, visoravnima i duž rečnih dolina jugozapadne i južne Srbije. Tokom dana promenljivo i sveže uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a mestimično se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, na jugu severni. I u Beogradu danas promenljivo i sveže uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Posle podne očekuje se i kratkotrajna kiša.

Jutarnja temperatura od 6 do 8, najviša dnevna oko 17 stepeni. Do utorka, 27. septembra, biće promenljivo oblačno, do petka sveže, mestimično sa slabom kišom, a za vikend suvo sa sunčanim intervalima i toplije. Početkom sledeće sedmice kiša i pljuskovi s grmljavinom očekuju se uglavnom u severnim, zapadnim i centralnim krajevima.