U Vojvodini danas vedro. U ostalim predelima Srbije ujutro umereno do pretežno oblačno sa slabom kišom, umerenijom na jugu i istoku Srbije, dok se tokom prepodneva očekuje razveravanje, pa će u ostatku dana biti pretežno sunčano, ali prohladno.

Duvaće umeren do jak, u Vojvodini i na istoku Srbije i veoma jak severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C.

U Beogradu danas ujutro razvedravanje, pa se tokom dana očekuje pretežno sunčano, ali prohladno. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, maksimalna dnevna 18°C.

U Srbiji u ponedeljak ujutro na jugu i jugoistoku Srbije vedro i veioma hladno, dok se na severu očekuje prolazno naoblačenje sa slabom kišom, koje će se tokom dana premeštati ka ostalim predelima Srbije. Maksimalna temperatura od 15°C na severozapadu do 23°C na istoku i jugoistoku Srbije.

U utorak jutro vedro i hladno, tokom dana pretežno sunčano. Maksimalna temperatura od 16 do 22°C. U sredu i u četvratak promenljivo oblačno, uz uslove za slabu kišu. Maksimalna temperatura od 15 do 20°C.

U Beogradu u ponedeljak prolazno naoblačenje sa slabom kišom. U utorak jutro vedro i hladno, tokom dana pretežno sunčano. U sredu i u četvratak promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 17 do 19°C.