Zahvaljujući „Kimi“ i njenoj ulozi kao Selina Kyle/Catwoman u filmu „The Batman“, Zoe Kravic je imala sjajnu 2022. godinu.

Još više dobrih stvari je na putu za glumicu, jer uskoro izlazi njen rediteljski debi „Pussy Island. ”

Predstojeći triler prati konobaricu koja se zaljubljuje u tehničkog mogula i putuje s njim na njegovo privatno ostrvo. Naravno, stvari se ubrzo pogoršavaju. Dakle, da, naslov filma znači upravo ono što implicira.

Kravic stoji iza naslova filma, čak i kada naiđe na otpor da ga promeni. U nedavnom članku za The Wall Street Journal, Kravic je branila izbor imena za svoj prvi film, tvrdeći da bi priča izgubila svoju moć bez njega.

– Titula je došla iz tog sveta. Naslov je seme priče – rekla je za WSJ.

Zoe Kravic je napisala scenario za „Pussy Island“ zajedno sa E.T. Feigenbaumom koji je pisao otkazanu seriju „High Fidelity“. Inspiraciju su crpeli uz priča koje su obojie čuli o moćnim muškarcima koji pozivaju žene na udaljena ostrva na razvrate.

Da li ovo još nekome zvuči kao Džefri Epstein situacija? Pa, to je jedna od mnogih Kravitzovih referentnih tačaka za priču filma.

– To predstavlja ovo vreme kada bi bilo prihvatljivo da grupa muškaraca tako nazove mesto i iluziju da smo sada van tog vremena – nastavila je ona.

Iako je Kravic počela da radi na „Pussy Island“ pre nego što je pokret #MeToo krenuo punim zamahom, ona je to navela kao još jedan važan kamen temeljac. Prema njenim rečima, glumica želi da „Pussy Island“ kanališe „bes i frustraciju oko nedostatka razgovora o tretmanu žena, posebno u industrijama koje imaju mnogo novca, kao što je Holivud i svet tehnologije.

U Predstojećem trileru igraju Naomi Eki i Čening Tejtum U „Pussy Island-u“ takođe igraju Sajmon Rex, Kristian Slater, Alia Šavkat, Džina Dejvis, Adria Arjona i Hejli Džoel Osment. Kajl MekLaklan takođe ima malu ulogu. To je prilična glumačka ekipa koju je Kravitz odabrala za svoje debitantsko ostvarenje.

Uprkos tome što u filmu svog partnera igra negativca, Tejtum zvuči kao da je obuzet istim.

– Nisam poznavao Zoe pre nego što sam je upoznao na filmu. Kada smo se prvi put sreli, film je bio prilično drugačiji od sadašnjeg oblika, ali teme su bile iste. Sve interakcije kroz koje je prošao bile su prilično punk rok, da budem iskren – rekao je Tatum koji je takođe koproducent filma.

I još neko je uveren u uspeh „Pussy Island-a“, reditelj filma „Kimi“ Stiven Soderberg.

– Od ljudi koje bih mogao da imenujem za koje mislim da imaju pravo da naprave nešto zaista posebno i snažno, ona (Zoe) je na vrhu te liste – ispričao je Soderberg.

Još nema reči o datumu izlaska filma „Pussy Island“. Međutim, može da se očekuje da će biti objavljen sredinom 2023. godine.