Treći po redu Weekend Bazzar fest održaće se 3. i 4. septembra na platou iza Geozavoda. Više od 50 različitih domaćih brendova će svoje proizvode izložiti u okviru Komuna market zone. Svi posetioci će uživati i u predstavama, muzici, hrani i piću, kao i kreativnim radionicama i to potpuno besplatno.

Omiljeno mesto za šetnju, Sava Promenada, postaće mesto za sve ljubitelje ručno izrađenih proizvoda, kao i kvalitetne muzike i slasnih zalogaja. Festival nudi sadržaje za sve uzrast. Za one koji žele da se potpuno opuste na obali reke tu je i piknik zona. Idealna je za branč sa prijateljima ili igranje sa kućnim ljubimcem.

Program-Weekend-Bazzar-2022
Foto: Weekend Bazzar

 

Atmosferu će ulepšati i muzičke numere poznatih bendova i gradskih di-džejeva. Za najmlađe je pripremljen niz aktivnosti – pozorišne predstave, igraonica na naduvavanje, nožni bilijar i kreativne radionice za edukaciju i zabavu.

Naredna izdanja Weekend Bazzar festa planirana su za 1. i 2. oktobar, kao i Halloween izdanje 29. i 30. oktobra, a zašto je dobro biti deo ekipe koja posećuje ovu originalnu manifestaciju uverite se prvog vikenda septembra od 17 do 23 časova.