Serijal video igara „The Last of Us“ uskoro će doći na HBO u vidu serije. Sada konačno imamo pred sobom prvi duži tizer trejler.

Mnogi su dugo čekali da vide kako će ova igra i njen nastavak biti preneseni na male ekrane. Iz prvog trejlera čini se da je puno scena uzeto direktno iz prve igre, čemu se mnogi raduju, piše Indie Wire.

Dve glavne uloge tumače Pedro Paskal, zvezda serije „The Mandalorian“, i Bela Remzi, poznata iz serije „Game of Thrones“.

Priča prati Džoa koji pokušava da prokrijumčali Eli iz zone karantina na drugi deo SAD. Sve to se dešava kako bi bilo nade za izlečenje pandemije koja pretvara ljude u zombije. Ostale veće uloge tumače Nik Oferman, Marej Bartlet i Melani Linski, čije je učešće otkriveno tek objavom ovog trejlera.

Prvi tizer „The Last of Us“ objavljen je 26. septembra, na dan kada je virus počeo u samoj igri. Sada sve započinje rečenicom „Spasi koga možeš da spasiš”.

U seriji će glumiti i Gabrijel Luna, Merl Dandridž, Niko Parker, Džefri Pirs i Ana Torv. Pojaviće se i Troj Bejker i Ešli Džonson, glumci koji su pozajmljivali glasove Džoelu i Eli u video igrama.