Prošlo je dosta vremena otkako smo poslednji put čuli vesti vezane za seriju „Bridgerton“. I taman kada smo pomislili da će nastavak otići u zaborav, Netflix donosi dobre vesti, trejler treće sezone.

Pod nazivom „Queen Charlotte: A Bridgerton Story“, početkom 2023. vratićemo se u mladost kraljice Šarlote. Zavirićemo u početak njene ljubavne priče sa kraljem Georgeom III.

Pretpostavka da će u trećoj sezoni tema biti Benedikt Bridžiton, brat viskonta Entonija Bridžitona, kao i njegov odnos sa mladom Sofi Beket. Naime, treći „Bridgerton“ roman donosi predivnu ljubavnu priču inspirisanu bajkom o Pepeljugi, a ona upravo govori o njima. Ipak, ne bi „Bridgerton“ bio „Bridgerton“ da nam ne donese neočekivani preokret.

U kratkom videu vidimo mladu Šarlot, koju igra India Amarteifio, kako pokušava da se popne na zid pre nego što je zaustavi budući kralj Džordž III, u čijoj je ulozi Kori MiIčist. Njihov simpatičan razgovor već je osvojio obožavatelje, spremne da uplove u još jednu romansu.

U ovoj fazi, Netflix i dalje ne otkriva zvaničan datum objavljivanja serije, Ono što znamo jeste da će se verovatno poklopiti sa premijerom još jednog romana Julia Kuin, a koji će takođe govoriti o ranom životu kraljice Šarlot.

U nastavku pogledajte trejler.