Sezona stand up komedije bogatija je za još jedno svetski poznato komičarsko ime. Naime, u beogradsku MTS Dvoranu 13. decembra stiže Netflixova zvezda Daniel Sloss.

Nakon što je u 2021. godini održao jednu od najvećih solo turneja na svetu, komičar opet stiže u region sa novim stand up programom „Can’t“.

Sloss redovno ruši rekorde i može se pohvaliti sa 300 nastupa tokom 17 meseci u sklopu turneje. Sa njom je obišao Evropu, Ujedinjeno kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu. U Rusiji u tamošnjoj Areni održao najveći stand up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Naša publika ga sigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima „DARK“ i „Jigsaw“ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja. Priznaje se da su uzrokovali preko 120.000 prekida veza i 300 razvoda brakova. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi. Kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram.

Srbija je jedna od 53 zemlje u kojima Sloss nastupa. Uz njega, kao poseban gost, u MTS Dvoranu dolazi i njegov dugogodišnji prijatelj i komičar Kai Humphries.

Dolazak Daniela Slossa u Srbiju samo je nastavak odličnih stand up nastupa u MTS Dvorani. Naime, mesec dana pre njega u Beogradu će nastupiti i slavni Jimmy Carr koji uvek izaziva veliko interesovanje publike, pa je nastup za 16. novembar skoro rasprodat.

Ulaznice za nastup Daniela Slossa potražite na na blagajni MTS Dvorane kao i na Ticket.rs.