Kloi Bejli je pripremila novi singl i stiže ranije nego što se očekivalo. Njena nova pesma „Surprise!“ (Iznenađenje!) izlazi u junu, ali je ostavila da datum pogode fanovi.

– Iznenađenje! Izlazim vrlo brzo… Možete li da pogodite datum? 6. ??. 22 – napisala je pevačica na Tviteru.

Na omotu singla, R&B zvezda je u toplesu, u toplo osvetljenoj prostoriji, dok joj uši krase dijamantske minđuše, a ruku dijamantska narukvica.

Nova numera je neka vrsta nastavka prvog dela hita ChloexHalle iz 2021. godine „Have Merci“. Ovaj hit je dostigao 28. mesto na Billboard Hot 100 i dobio je zlato od strane RIAA. Isto se desilo i ja kao i aprilskom numerom „Treat Me“.

Bejli je planirala predstavljanje svog dugoočekivanog debitantskog solo albuma, što se čeka još od prošlog leta. Ona je tada rekla da je studijski set bio ispunjen „lošom energijom“. Međutim, dok stvara, kako je rekla, bila je „najoslobođenija i najsrećnija“ dok ga je pravila u studiju.

Od tada je objavila mračnu pesmu „Have Merci“ na dodeli MTV video muzičkih nagrada 2021. godine. Dostigla je i da njen prvi solo bude broj 1 na Mainstream R&B/Hip-Hop Airplay listi.

Obradila pesme je pesme mnogih izvođača, poput Adel („Easy on Me”) i Vikenda („Earned It”) Rijane („Love on the Brain”) i Nine Simon („Feeling Good”).

Pevačica je takođe uzvratila hejterima koji su u januaru napali njenu verziju pesme Mini Riperton „Lovin’ You“.

– Sviđa mi se kako ne možete da kritikujete moje pevanje ili ko sam ja kao umetnik. Tako da, kada ljudi uspeju da pronađu nešto drugo… to je kompliment.

U nastavku pogledajte tizer za pesmu Kloi Bejli „Surprise“.