Prošle su četiri godine otkako su Dua Lipa i Kelvin Heris zajedno sarađivali na stvaranju letnjeg hita sa „One Kiss“. Sada su se ponovo udružili za novi letnji džem pod nazivom „Potion“. Ovog puta sa Jang Tagom i malo seksipila.

Prateći muzički spot, ovaj disko-pop singl prikazuje Duu i Taga kako sviraju na tropskom ostrvu od zalaska sunca do sumraka. Počinje tako što Dua Lipa peva iz prevrnutog retro automobila. Kasnije je vidimo kako šeta hodnikom od neonskih svetala sa svojim plesačicama. Pokazuje svoje erotske pokrete na sceni u blistavoj srebrnoj haljini i čizmama.

Sa bendom koji svira akorde za električnu gitaru, Jang Tag oblači svetlucavi višebojni smoking.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris)

Video kontinuirano prikazuje razne klipove koji blede jedan u drugom da bi pratili hladne, senzualne vibracije pesme. Kako se pesma završava, može se videti kratko Dua, koja se naslanja na Herisa, pre nego što video postaje crn.

Ranije ove nedelje, Haris je zadirkivao pesmom na TikTok-u sa natpisom „Kako sam napravio napitak“. Na snimku se vidi kako eksperimentiše sa svojom klavijaturom i električnom gitarom, kratkim klipom di-džeja razgovara sa Duom i kako pušta isečak pesme.

„Potion“ je prvi singl sa Harisovog predstojećeg albuma „Funk Wav Bounces Vol. 2“, koji će biti objavljen ovog leta. Singl je druga saradnja di džeja sa Jang Tagom, nakon „Heatstroke“ zajedno sa Farelom Vilijamsom i Arijanom Grande 2017. godine.

Najpoznatija saradnja Harisa i Lipe, „One Kiss“, objavljena je u aprilu 2018. godine. Postala je singl broj 1 koji se najduže našao na listi UK Singles Chart i to osam nedelja zaredom.