Sigurno se svi sećate humorističke serije „Svi vole Rejmonda“. Bio je to veoma popularan sitkom o Reju Baroneu, sportskom novinaru. On je sa ženom i troje dece živeo u tipičnom američkom predgrađu. Danas, sedamnaest godina od završetka serije „Svi vole Rejmonda“, počelo je snimanje njene srpske verzije. Radni naziv je „Svi vole Andriju“, a Andrija Milošević ima glavnu ulogu, piše Kurir.

Popularni glumac je tim povodom za srpske medije izjavio da je atmosfera na setu sjajna.

– Već smo dugo u ovom poslu i zadovoljstvo je raditi, posebno kada imate sjajan tekst i vrhunske kolege – dodao je Andrija Milošević.

Ostale likove u seriji igraju Aleksandar Srećković Kubura, Branimir Brstina, Ljiljana Blagojević i Maša Dakić. Serija „Svi vole Andriju“ se snima u posebno napravljenoj kući za ovu svrhu. Snimanje serije će trajati četiri meseca, a ona će navodno početi da se emituje na RTS-u za oko godinu dana.

Podsetimo, u kući preko puta su živeli njegovi roditelji, koji, naravno, nisu propuštali priliku da svrate kod svog sina i mešaju se u Rejev porodični život. Serija se sa velikim uspehom emitovala čak devet sezona. Prikazivala se od 1996. do 2005. godine, a njenog glavnog junaka tumačio je Rej Romano.