U Srbiji u utorak promenljivo oblačno, svežije i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Očekuje se niža temperatura.

Minimalna jutarnja temperatura od 14°C na jugoistoku do 22°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 26°C na zapadu i severozapadu do 32°C na istoku i jugoistoku Srbije.

U Beogradu u utorak promenljivo oblačno, svežije i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 20°C, maksimalna dnevna 27°C.

Do kraja sedmice u Srbiji će biti promenljivo oblačno i nestabilno, ali i bez velikih vrućina, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i nepogode. U sredu na severu, a u četvrtak i u petak i u većini ostalih predela Srbije biće uglavnom suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 25 do 32°C.

U Beogradu do kraja sedmice biće promenljivo oblačno i nestabilno, ali i bez velikih vrućina, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i nepogode. U četvrtak i u petak biće suvo i uglavnom pretežno sunčano. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 26 do 30°C.