U Srbiji ujutru mestimično magla i niska oblačnost, koja će se po kotlinama, rečnim dolimana i u nizijama zadržati pre podne, a u toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv.

Najniža temperatura od 3 do 11, najviša u većem delu zemlje od 20 do 25, u Negotinskoj Krajini oko 27, a na severu Vojvodine, u krajevima gde se magla bude duže zadržavala malo svežije – od 17 do 20 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu ujutru magla, koja će se u pojedinim delovima grada zadržati i u delu prepodneva. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji u utorak ujutru po kotlinama kratkotrajna magla, a u dana toku sunčano i toplo. U košavskom području će duvati umeren, a na jugu Banata kratkotrajno i jak jugoistočni vetar. Najviša temperatura od 22 do 28 stepeni.

Od srede, 2.novembra, pa do 7.novembra, malo do umereno oblačno, ali suvo. Dnevna temperatura će biti u manjem padu, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine. Košava će duvati u petak, 4.novembra.