Danas će u Srbiji jutro biti vedro i hladno, ponegde sa maglom, a ponegde se očekuje i slab prizemni mraz. Tokom dana pretežno sunčano ili umereno oblačno i toplo.

Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C na jugu do 10°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 20 do 24°C.

U glavnom gradu će biti pretežno sunčano ili umereno oblačno, tokom dana i toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Srbiji narednih dana jutra hladna, ponegde i maglovita, a tokom dana pretežno sunčano ili umereno oblačno, a biće i umereno toplo. U nedelju će duvati pojačan severozapadni, a u ponedeljak u košavskom području jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u petak, u subotu i početkom sledeće sedmice biće uglavnom od 20 do 25°C, samo se u nedelju očekuje malo svežije.

U Beogradu narednih dana pretežno sunčano ili umereno oblačno, a biće i umereno toplo. U nedelju će duvati pojačan severozapadni, a u ponedeljak jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u narednom periodu biće uglavnom od 22 do 24°C, u nedelju malo svežije.