Danas će jutro biti vedro i sveže, u dolinama i kotlinama hladno i maglovito, a na jugu i jugoistoku i uz slab prizemni mraz. Tokom dana biće sunčano i toplije vreme, samo se na severu ujutro i pre podne očekuje umerena oblačnost.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata i u Podunavlju jak. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C na jugoistoku do 11°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 20 do 24°C, u Negotinskoj Krajini uz tmurno vreme, biće i malo hladnije.

U glavnom gradu se očekuje sunčano i toplije vreme. Duvaće umeren jugoistočni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Srbiji do srede jutra vedra i hladna, ponegde sa maglom, a tokom dana sunčano i toplo, u košavskom području uz pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 20 do 24°C. Od četvrtka sledi postepeni pad temperature i povećanje oblačnosti, a u petak jače naoblačenje sa kišom, uz severozapadni vetar.

U Beogradu do srede sunčano i toplo. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 21 do 23°C. Od četvrtka sledi postepeni pad temperature i povećanje oblačnosti, a u petak jače naoblačenje sa kišom, uz severozapadni vetar.