Lijam Pejn je možda jednom izjavom uništio sve planove za ponovno okupljanje benda One Direction. Razgovarao o svojim bivšim kolegama iz benda, uključujući Zejna Malik, tokom eksplozivnog razgovora u podkastu Logana Paula.

Tokom ćaskanja sa Loganom Paulom, Lijam je izneo niz tvrdnji protiv bivših kolega iz benda. Govorio je čak i o tome da ne voli Malika koji je napustio One Direction 2015. godine. Tvrdio je da postoje razlozi zašto nikada neće voleti Zejna pre nego što je nastavio da priča o svom odrastanju.

Ekspert za odnose s javnošću Rošele Vajt veruje da su Lijamovi ispadi mogli da smanje sve šanse da se Zejn vrati.

– Osećam da je Lijam bio otvoren i iskren kada je u pitanju vreme sa bendom One Direction. Međutim, biti ovako otvoren može biti pozitivno ili negativno. Kada gledam intervju i iz perspektive PR-a, osećam da je rekao svoju istinu. Možda nije prethodno imao PR savete.

Rekla je da ne oseća da je ovo bio intervju da ponovo ujedini grupu ili da ih okupi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by One Direction (@onedirection)

– Osećam da njegove bivše kolege iz benda gledaju. Može da se oseti da je rekao previše ili premalo, a možda je razotkrio mnogo istine. Osećam da ne postoji realna šansa da se ponovo okupe kao petočlani. Vidim možda trio ili četvorku. Međutim, prošlo je dosta vremena i osećam da su na različitim stvarima. Možda više nisu na istoj talasnoj dužini po pitanju muzike – ispričala je žena.

Govoreći o Zejnu, Lijam je rekao da pre nego što više priča na ovu temu, da postoji mnogo razloga zašto ne voli bivšeg člana OD. Međutim rekao je da postoje i razlozi zašto će uvek biti na njegovoj strani.

– Da sam morao da prođem kroz ono kroz šta je on prošao u tokom odrastanja… Moji roditelji su me podržavali do te mere da je ponekad dosadno, ne smeta im što to kažem. Zejn je imao drugačije vaspitanje.

Takođe je tvrdio da su se posvađali što uključujuje Harija Stajlsa, Luisa Tomlinsona, Nejla Horana i Malika, posvađali.

– Mislim da je u bendu bilo dobro poznato da ne volim da pljujem po drugima. U određenom trenutku sam to učinio veoma očiglednim, neću vam reći kako. Bio je jedan trenutak kada je došlo do svađe iza scene i neko iz benda me je bacio na zid.