U Srbiji umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa obilnijim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

Vetar slab do umeren, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura od 18 do 22°C, maksimalna dnevna od 25°C na zapadu do 35°C na istoku Srbije.

U Beogradu danas umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa obilnijim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom. Vetar slab do umeren, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura 21°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji u narednom periodu biće umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Biće svežije, maksimalna temperatura od 23 do 27°C, a najsvežije biće u ponedeljak i tada u pojedinim predelima maksimalna temperatura neće preći 20°C. Krajem sledeće sedmice stabilizacija vremena i osetno toplije.

U Beogradu u narednom periodu biće umereno do pretežno oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Biće svežije, maksimalna temperatura oko 25°C, a najsvežije biće u ponedeljak, maksimalna temperatura neće preći 20°C. Krajem sledeće sedmice stabilizacija vremena i osetno toplije.