Netfliks je objavio prvi trejler za svoju novu komediju pod nazivom „Me Time“. Ovo ostvarenje će ovog leta imati svoju premijeru na popularnoj platformi za strimovanje. Kevin Hart, Mark Volberg i Redžina Hol predvode glumačku ekipu ovog filma.

Kevin Hart igra Sonija, porodičnog čoveka koji provodi dane brinući se o deci. Za to vrene njegova žena Maja (Redžina Hol), inače arhitektkinja, ide na posao. Mada je on veoma zadovoljan svojim životom, ljudi iz njegovog okruženja, uključujući i njegovu suprugu, voleli bi da se on više zabavlja i izlazi napolje, a ne samo da non-stop bude posvećen deci.

Soni dobija poziv od starog drugara Haka (Mark Volberg) da mu se za vikend pridruži u proslavi njegovog rođendana. Mada on na početku nije zainteresovan za predlog svog prijatelja „koji nikad nije odrastao“, na nagovor žene, on ipak odlučuje da se odazove pozivu. Ispostaviće se da je njegova intuicija o onome što ga čeka na ovom rođendanu bila dobra.

Običan vikend s društvom će se pretvoriti u ludu avanturu, koja ima potencijal da ozbiljno uzdrma temelje njegovog do tada veoma skladnog života.

„Me Time“ je režirao veteran filmske komedije, Džon Hamburg, koji je ujedno napisao i scenario ovog ostvarenja. Film, čiji urnebesan trejler možete pogledati u produžetku, stiže na Netfliks 26. avgusta.