Taman je objavljena vest da je scenario za nastavak filma „Džoker“ gotov i spreman da uđe u produkciju. Međutim, pojavile su se nove informacije o nastavku ovog ostvarenja, a u centru zbivanja je Lejdi Gaga.

Naime, uz Hoakina Finiksa u drugom delu mogla bi da zaigra i Lejdi Gaga. Umetnica je u ranim pregovorima sa produkcijom filma „Džoker“. Finiks je za svoje ostvarenje 2019. godine dobio Oskara. Film koji je režirao Tod Filips je širom sveta svojim prikazivanjem zaradio milijardu dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)


O samom filmu još uvek nema puno informacija, niti kad će krenuti sa snimanjem, niti kad će biti premijera. Potencijalna vest o pojavljivanju Harli Kvin u ovom mračnijem i arty delu DC univerzuma, obradovala je fanove. Ispostavilo kroz prethodne godine da je njen lik uvek dobar začin priče. Doduše, njen lik, koji je tumačila Margo Robi u čak tri filma, imao je više komične elemente, kojih u Filipsovom univerzumu sigurno neće biti.

Lejdi Gaga i Tod Filips nisu do sad direktno sarađivali. Poznati reditelj je bio producent filma „A Star is born“ u kojem je Gaga glumila i pevala.