Pevač Enrike Iglesijas (47) izjavio je da se odriče nasledstva očevog bogatstva, pišu španski mediji. Planetarno popularni pevač je sin uspešnog španskog pevača Hulija Iglesijasa (79). Međutim, njih dvojica već godinama nisu u dobrim odnosima.

– Njihov odnos nikad nije bio najbolji, godinama se ne čuju, čak ni telefonom. Enrike oseća da je svoju karijeru stvarao bez očeve pomoći – piše Marca.

Enrike je zbog toga odlučio da odbaci nasledstvo na koje je imao pravo kao jedno od osmoro Hulijeve dece. Nije da mu je ono potrebno, obzirom na to da se njegovo bogatstvo procenjuje na 100 miliona evra, a njegove supruge, bivše teniserke Ane Kurnjikove, na 60 miliona.

Rijana se vraća muzici sa dve pesme

Ipak, procenjuje se da Hulio ima bogatstvo u vrednosti od 800 miliona evra. Tu bi Enrike imao pravo na čak 100 miliona. Hulio Iglesijas svoje bogatstvo je delom stekao vrlo uspešnom pevačkom karijerom, ali i ulaganjem u nekretnine u Dominikanskoj Republici.

Vlasnik je vila u Majamiju i na Bahamima, ima i privatni avion vredan 45 miliona evra, marku votke, vinski podrum, restorane, kolekciju automobila, deonice u kozmetičkim firmama i još mnogo toga.