Netfliks je objavio prvi trejler za svoj novi film „Day Shift“. U pitanju je akcioni film sa elementima horora. Glavne likove u filmu tumače Džejmi Foks, Dejv Franko i poznati reper Snup Dog.

Foksu je poverena uloga Rida, porodičnog čoveka koji se na sve načine trudi da pruži dobar život svojoj ženi i ćerki. On je zvanično zaposlen kao čistač bazena u Los Anđelesu, ali to nije zaista njegov pravi posao. Rid, naime, zarađuje svoj dohodak kao lovac i ubica vampira, koji radi za Međunarodni sindikat lovaca na vampire.

„Day Shift“ je rediteljski debi Dž. Dž. Perija, a scenario filma napisao je Šej Haten. Haten je do sada radio filmove „John Wick 3 & 4“, „Army of the Dead“. Glavni producent je Čed Stahelski, koji je odgovoran za filmsku sagu o plaćenom ubici Džonu Viku.

Sa ovakvom ekipom ispred i iza kamere, ne sumnjamo da će „Day Shift“ postati novi hit Netfliksa. Snup Dog, Džejmi Foks i Dejv Franko obećavaju nezaboravnu vožnju. Dok čekate datum izlaska ovog filma, pogledajte njegov prvi trejler, koji obećava uzbudljivo filmsko iskustvo. Film izlazi 12. avgusta.