U Srbiji danas umereno do pretežno oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 15 do 19°C, maksimalna dnevna od 22 do 26°C.

U Beogradu će biti umereno do pretežno oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, maksimalna dnevna 24°C.

U Srbiji do četvrtka promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ali povremeno i sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije pljuskove. Maksimalna temperatura u utorak od 23 do 27°C, u sredu od 25 do 29°C, a već u četvrtak oko 30°C. U petak stabilizacija vremena, pa se narednog vikenda očekuje sunčano, maksimalna temperatura od 30 do 35°C.

U Beogradu do četvrtka promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ali povremeno i sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije pljuskove. Maksimalna temperatura u utorak oko 25°C, u sredu do 27°C, a već u četvrtak oko 30°C. U petak stabilizacija vremena, pa se narednog vikenda očekuje sunčano, maksimalna temperatura preko 30°C.