Danas se očekuje hladno vreme, ponegde sa maglom. Tokom dana umereno oblačno i toplo. Duvaće slab do umeren, u košavskom području i jak jugoistočni vetar, uveče u skretanju na severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura od 4 do 12°C, maksimalna dnevna od 22 do 26°C.

U Beogradu će danas vreme biti umereno oblačno i toplo. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan jugoistočni vetar, uveče u skretanju na severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbini u nedelju promenljivo oblačno i malo svežije, uz umeren do pojačan severozapadni vetar. Početkom sledeće sedmice umereno oblačno i umereno toplo, u utorak ponegde sa kišom. Sredinom sledeće sedmice jače naoblačenje sa kišom, uz manji pad temperature. Potom se očekuje suvo i toplije vreme.

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno i malo svežije, uz umeren do pojačan severozapadni vetar. Početkom sledeće sedmice umereno oblačno i umereno toplo. Sredinom sledeće sedmice jače naoblačenje sa kišom, uz manji pad temperature. Potom se očekuje suvo i toplije vreme.