Za samo 12 minuta rasprodat je prvi kontigent ulaznica za beogradski šou Borisa Brejche. Nastup će biti održan 4. novembra u Hangaru Luke Beograd, u okviru ekskluzivne svetske „In Concert“ turneje.

Ipak je ovo jedina prilika da se superpopularni Brejcha čuje uživo u regionu u narednih godinu dana. Zato ogromno interesovanje za ovaj jedinstveni audio-vizuelni spektakl ne jenjava.

Trenutno je u ponudi nova ograničena količina ulaznica po ceni od 1.990 dinara i 3.490 dinara za VIP. Ulaznice za nastup Borisa Brejche se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online. Očekuje se da će zbog velike navale drugi kontingent biti rasprodat u narednih nekoliko dana.

Naš glavni grad se našao rame uz rame sa Berlinom, Londonom, Madridom, Lisabonom, Pragom i drugim velikim evropskim centrima koji će ove jeseni ugostiti jednog od najpopularnijih producenata elektronske muzike današnjice. Uz njega stižu i predstavnici njegove izdavačke kuće Fckng Serious – Ann Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer live.

Jedan od centralnih elektronskih događaja ove godine u prestonici biće organizovan u saradnji Exita i Blendera.