Prema Džimiju Falonu, Mili Bobi Braun je dala „najveću ocenu u istoriji Večerašnjeg šoua“ o svom prijateljstvu sa Marajom Keri.

Zvezda „Stranger Things“ svratila je u noćnu emisiju kako bi podelila činjenicu da je sama snimila muziku sa Elusiv Čantus, piše Billboard.

– Povezali smo se. Danas smo poslali poruku, o da. Zvala me je danas. O, da – rekla je Bobi Braun.

U tom trenutku, Falon nije mogao da kaže da li se Braun šali, ali je insistirala da je njen odnos sa Mimi, kako je ona zove, čvrst.

– Razlog je zato što je ona, znate, odrasla u očima javnosti i što smo se povezale na toliko različitih nivoa. Takođe, volim način na koji ona vodi svoj život sa toliko moći. Ima toliko znanja i tako je mudra. I ona je za mene jednostavno bila neverovatna zvezda vodilja.

Nakon što je otkrila da Keri nehajno zviždi dok jedu kinesku hranu, Braun je takođe propustila da kaže dasu njih dve zajedno pevale. To je dovelo do toga da Falon samo što nije pao sa svog mesta od strahopoštovanja.

– Šta? Čekaj! Postoji li nešto… Može li se nešto raditi? – uzviknuo je, na šta je 18-godišnja glumica zadirkivala: „Potencijalno! Mislim, ona uvek nešto radi. Ona je, kao, najzaposlenija žena ikada. Zovem je i ona je, kao, usred promene planete.

Braun je, u stvari, već sarađivala sa Keri poslednjih nedelja tako što je rekonstruisala početnu scenu kultnog muzičkog spota „Honey“. Pomogla je u proslavi 25. godišnjice Kerinog albuma „Butterfly“ iz 1997. godine.