Gotovo godinu dana nakon objavljivanja albuma „30”, Adel je konačno izbacila spot za pesmu „I Drink Wine”. Prvi utisak je da je ovo njen najmoderniji video, prikazujući umetnicu kako pluta u vodi s čašom vina u ruci.

„Noćno snimanje u vodi”“režirao je Džo Talbot. Dobitnica Gremija ovim povodom ponela je šljokičastu „Valentino” haljinu tešku približno 30 kg.

– Džo i ja smo razgovarali o ideji koju je stvorio – napisala je stilistkinja Džejmi Mizrahi o kostimu na Instagramu.

– Išli smo napred-nazad osmišljavajući haljinu za „I Drink Wine“. Bilo je važno da boja bude u savršenom kontrastu s vodom u kojoj će Adel plutati tokom čitavog spota.

Pridružio im se Pjerpaolo Pičoli, koji je sarađivao sa stilstkinjom kako bi pronašao najbolju nijansu i najlaskaviji kroj za kadrove plutanja.

– Uz 10-dnevni preokret, tim [Maison Valentino] isporučio nam je svetlucavu, prelepo izrađenu kreaciju u pravoj nijansi zelene. Idealnu „I Drink Wine“ haljinu. Lorraine Schwartz naušnice u obliku cvetova optočene dijamantima zaokružile su ovo izdanje.

Koliko god haljina bila savršena, unosila je logističke poteškoće tokom snimanja. Mizrahi je istakla da se morala „sušiti fenom između pauza snimanja”.

– Strpljenje, smeh, histerija i ljubav, koja je bila prisutna kroz čitav ovaj proces, su ono što ću pamtiti zauvek.

Sa druge strane, Adel je objavila niz fotografija iza kulisa, uključujući jednu na kojoj se naslađuje dok pluta nizvodno i drugu dok puni čašu. Kao što je izjavila za Vogue tokom intervjua za naslovnicu novembarskog izdanja 2021.

– Mogu da podnesem vino – mogla bih popiti pet flaša i normalno razgovarati”.

Sada vam predlažemo da pogledate spot i izmestite se bar nakratko.