Jedan od najpopularnijih producenata elektronske muzike današnjice Boris Brejcha stiže 4. novembra u Beograd. U pitanju je ekskluzivna svetska „In Concert“ turneja.

Naš glavni grad se našao rame uz rame sa Berlinom, Londonom, Madridom, Lisabonom, Pragom i drugim velikim evropskim centrima koji će ove jeseni ugostiti ovaj jedinstveni audio-vizuelni spektakl.

Biće to i jedina prilika da se superpopularni Brejcha čuje uživo u regionu u narednih godinu dana.

Velika „In Concert“ turneja u Beograd dovodi i predstavnike njegove izdavačke kuće „Fckng Serious“. To su Ann Clue, Deniza Bula i Moritza Hofbauera live.

Jedan od centralnih elektronskih događaja ove godine u prestonici biće održan u Velikom hangaru u Luci Beograd, organizovan u saradnji Exita sa Blenderom.

Cene ulaznica u okviru evropske turneje kreću se od 30 do 60 evra. Međutim, domaća publika će zahvaljujući odličnim odnosima Exita i Brejche imati priliku da ih kupi već za 1.490 dinara. To je popust od čak 50 odsto u odnosu na krajnju cenu.

Prodaja online počinje u petak, 23. septembra u 12 časova. Očekuje se da će kontingenti po ovim cenama planuti za manje od sat vremena. Ove promotivne cene će važiti samo do isteka zaliha, nakon čega će se od 14 sati naredni kontingent ulaznica prodavati i na prodajnim mestima Gigs Tix-a.