TIME:CODE organizuje događaj na istorijskoj lokaciji u Beogradu! Specijalan gost ove žurke, koja nas očekuje u avgustu 2022. godine, jeste DJ Dubfire.

Publika će imati prilike da uživa u ritmovima tehna i tek-hausa u istorijskom i najnovijem arhitektonskom remek-delu Palati Srbija.

Palata Srbija je određena kao spomenik kulture u 2013. godini. Unutrašnjost ove monumentalne zgrade popunjena je izuzetnim umetničkim delima. Njene zidove krase umetnine umetnika: Petar Lubarda, Sava Sandić, Marija Pregelj, Milo Milunović, Đorđe Andrejević Kun.

Ukupna površina zgrade je 65.000 m2, dok je zgrada dizajnirana u obliku ćiriličnog slova „n“. Unutrašnjost zgrade sastoji se od 6 salona koji simbolično predstavljaju mikro muzeje od 6 jugoslovenskih republika, 3 ceremonijalne dvorane i 744 kancelarijske prostore.

O DJ-U DUBFIRE

Jedan od omiljenih tehno DJ-eva u Srbiji, Ali Shirazinia svima je poznatiji kao Dubfire. Ovaj DJ iranskog porekla višegodišnju uzlaznu solo karijeru krunisao je hit remiksom „Split the line“ (Paul Ritch „Split“ i „Walk the line“). Osim rada u grupi Deep Dish, Ali Dubfire je sarađivao sa mnogim popularnim izvođačima. Remikse pesama radio je za Madonnu, Dido, Rolling Stones i mnoge druge. Bio je više puta nominovan za nagrade Grammy, nastupao u najpoznatijim klubovima sveta. Poslednjih godina se vratio produkciji i muzičkim korenima poput hip hopa, dub reggeaea, industriala i new wavea. Po sopstvenom priznanju za svoje uzore smatra Ministry, Nitzer Ebb, Einstürzende Neubauten i Adriana Sherwooda. Ova zanimljivost dosta objašnjava njegov jedinstveni muzički stil kojim je uspeo da pridobije obožavaoce i kritiku.

Jedno od prvih deset mesta po elektronskom časopisu Resident Advisori Beatport nagrade za najboljeg tehno DJ-a u 2008. i 2009. godini, dovele su ga na mesto jednog od najslušanijih DJ-eva tehno i haus scene.

KARTE

Kapije će biti otvorene od 15.30 do 18.30 sati. Ulaz će biti zatvoren u 18.30 zbog početka snimanja i početka glavnog umetnika. Svi posetioci moraju biti punoletni (18) kako bi mogli da prisustvuju događaju. Nakon zatvaranja ulaza, karte neće biti validne i automatski se isključuju iz bilo koje vrste povrata novca. Takođe, zabranjena je upotreba profesionalne filmske opreme za sve posetioce.