Američka pop pevačica i kantautorka Tejlor Svift najavila je svoj novi album „Midnights“ na dodeli ovogodišnjih MTV nagrada, tokom ceremonije koja je održana u Prudenšal centru u Njujorku, preneo je muzički časopis „Billboard“.

Prilikom uručenja nagrade za najbolju verziju pesme iz 2012. godine „All Too Well“, kao i nagrada za najbolju montažu i najbolji dugometražni format, pevačica se obratila publici najavljujući svoj novi album.

– Moj novi album izlazi 21. oktobra. Budite strpljivi, saznaćete sve informacije – rekla je Tejlor Svift.

Naime, novi album, će izaći u oktobru, a sadrži 13 novih pesama. Pevačica je najavila on predstavlja „priče o 13 neprospavanih noći rasutih kroz život“.

Pevačica je dostavila VMA najavu da novi album predstavlja skup pesama u kojima se „ljubav, strah i suze prepliću“. Nove note donose „laganu potrebu da se pobegne od moguće greške“.

Sviftova je instakla da su nove pesme rezultat neprospavanih noći i skup svih emocija „od kojih se trudimo da pobegnemo“. Pevačica se nada da će publika uspeti da prepozna poruku koja je poslata.

– Ovo je album čije su pesme napisane usred noći, putovanjem kroz strahote i slatke snove. Za sve nas koji smo se bacali i okretali i odlučili da zadržlžimo lampione upaljene, te da krenemo u potragu – nadajući se da ćemo se, možda, kad sat otkuca dvanaest sresti – rekla je Svift.

Podsećanja radi, poslednji objavljeni album ove američke pevačice je album „Red“ iz prošle godine.