Vraćaju se zajedno u studio, ponovo okupljeni! Snup Dog i Dr. Dre će ponovo stvarati muziku zajedno, a Snup je izgleda uzbuđen zbog onoga što su smislili.

Reper i glumac bili su na crvenom tepihu na premijeri njegovog novog filma „Day Shift“ u Los Anđelesu. Tada su Dr. Dre i Snup za ET otkrili kakav im je plan saradnje.

– Kuvamo nešto malo. Ne želim previše da pričam o tome, ali ponovo ćemo raditi zajedno. Prošlo je 30 godina otkako smo radili na ploči – rekao je nasmejani Snup.

Snup je nedavno radio na mnogim projektima, uključujući rad sa BTS-om na novoj numeri Benija Blanka „Bad Decisions“.

– Samo pokušavam da ostanem aktivan. Mladi, oni pružaju ruku, zovu me… Ja sam potpuno u muzici. Jedna stvar u vezi mene je da ne volim da budem u boksu. Volim da budem deo svakog muzičkog žanra, pa kada dopru i nazovu, obično ću reći „da“ – rekao je Snup o saradnji.

Takođe glumi i u filmu „Day Shift“ zajedno sa Džejmijem Foksom. U filmu, Foks igra oca koji nije imao sreće, a zarađuje za život loveći i ubijajući vampire. Snup glumi kolegu istrebljivača vampira Velikog Džona Eliota.

– Nas dvojica smo dugo prijatelji. Dakle, da obojica budemo u ovom delu naše karijere, da radimo zajedno i da i dalje uživamo u društvu jedno drugog, to je prava stvar – rekao je Snup o Foksu.

Oni su takođe podelili poseban trenutak na tepihu, ispred kamera, kada je Snup poklonio Foksu veoma poseban poklon. U pitanju je jedan od retkih i kultnih lanaca „Death Row Records” od ružičastog zlata.

– Reći ću vam zašto je to tako značajno – Foks je bio emotivan i zahvalan. Objasnio je da je „gledao ovog čoveka kao mladog umetnika“ i video kroz šta je prošao i kako je svoju karijeru izgradio u nešto neverovatno.

– Da ga vidimo kako cveta ovde danas, taj trenutak je poseban. Za nas da ga vidimo kako razbija u ovom filmu kao glumac. I u isto vreme, svako bi vam mogao reći da je Snup ambasador milosti, zabave i zabave… Dakle, ovaj trenutak ovde znači sve – rekao je Foks.

Obožavaoci će moći da gledaju kako se Foks i Snup Dog bore protiv krvopija kada „Day Shift“ bude premijerno prikazan na Netfliksu 12. avgusta.