Vikend zatvaranja devete sezone Barutane počeće u petak, 23. septembra. Tada je nastup jednog od najuticajnijih di-džejeva Lee Burridge-a, progressive legende i tvorca „All Day I Dream“ koncepta.

Karijera Lee Burridge-a traje već četiri decenije. Di-džejingom je počeo da se bavi 1984. godine, puštajući disco i dosta pop muzike. House je otkrio krajem 80-ih. Početkom 90-ih iz UK se preselio u Hong Kong i učestvovao u stvaranju njihove andergraund scene. Dosta vremena je provodio i puštajući muziku na full moon žurkama na Tajlandu. U UK se vraća 1997. godine i zajedno sa Craig Richardsom i Sashom svira pod projektom Tyrant, na žurkama u Londonu i Notingemu.

Lee Burridge je tvorac jednog od najpopularnijeg zvuka na sceni, koji spaja i house, techno i progressive. Njegov koncept „All Day I Dream“ (ADID) je rođen na krovu u Bruklinu, u junu 2011. godine. Obuhvata serijal žurki, izdavačku kuću, dom za istomišljenike umetnike, kao i sve veću zajednicu prelepih duša koje sebe nazivaju „sanjarima“. Njegov lejbl ADID nastavlja da podstiče muziku umetnika kao što su Gorje i Izhevski, Yokoo, Oona Dahl, Lauren Ritter, Hoj i Lost Desert.

Izdanja Lee Burridge-a mogu se naći na etiketama poput Global Underground, Innervisions, Hooj Choons i ADID, a redovno nastupa po najboljim klubovima širom sveta i na festivalima kao što su Burning Man, Coachella, Love Parade, Creamfields, Notting Hill Carnival. U svojim besprekornim setovima publiku vodi od hipnotičnog plesa, preko euforije, pa sve do sanjalačkog stanja.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona. Cena karata je 1.190 za regularne i 1.790 za VIP.