Martin Gariks ima vrtoglavo uzbudljivu godinu iza sebe. Ona se nastavlja novim singlom „Something“, a u pitanju je uzbudljiva saradnja sa Breathe Carolina.

Čini se da holandska EDM superzvezda jednostavno nema dugme za isključenje. Objavio je vrtoglavu količinu nove muzike u 2022. godini, uključujući i svoj debi klupski album „Sentio“.

Sada preko Gariksove produkcijske kuće „STMPD RCRDS“, „Something“ daje jezivo dobar bit, u stilu modernog „STMPD“ elektro haus bangera. Zabavna činjenica je da njegov sopstveni glas se može čuti u pre-drop stihu, „And it goes something like“.

Martin Gariks je nedavno izbacio ploču tokom svojih vrhunskih DJ setova tokom prva dva vikenda Tomorrowland-a 2022. godine. Može se reći da je „puštena“, ali bi to bilo krajnje potcenjivanje.

„Something“ nastavlja niz sa predstojećeg zajedničkog EP-a „STMPD“-a i „Tomorrowland Music“, festivalske diskografske kuće. Ta ploča će se da sadrži sedam numera.

– Veoma sam uzbuđen zbog saradnje između „STMPD RCRDS“ i „Tomorrowland Music“ na ovom EP-u. Ova numera je jedna od ključnih sa mojih Tomorrowland Mainstage setova. Zaista odgovara energiji Tomorrowland publike – rekao je Gariks.

Singl „Something“ možete poslušati i strimovati ovde.