Najnovija muzika Britni Spirs, otkako se njen konzervatorski staž završio prošle godine, stiže je 26. avgusta. Elton Džon i Britni Spirs podelili su deo svoje predstojeće pesme „Hold Me Closer“. U nastavku poslušajte novu numeru.

Saradnja je potvrđena ranije ovog meseca. Usledila je nakon višestrukih tvrdnji da par „tajno snima“ novu verziju Džonovog singla „Tiny Dancer“ iz 1972. godine. Singl je dostupan za prethodno preslušavanje ovde.

elton-džon-turneja-2022
Foto: Instagram

 

Nakon što je naslovna slika pesme i datum objavljivanja, Džon je sada predstavio 14-sekundni pregled pesme na svom TikTok nalogu.

Poslušajte tizer pesme „Hold Me Closer“ u nastavku.

@eltonjohn #HoldMeCloser with @britneyspears. Coming August 26 🌹🚀 #newmusic #electronic #remix ♬ Hold Me Closer – Elton John & Britney Spears

Deveti i najnoviji studijski album Britni Spirs, „Glory“, izašao je 2016. Pevačica je objavila i odlomak sa ploče „Svimming In The Stars“ krajem 2020. godine kako bi obeležila svoj 39. rođendan.

Pop zvezda je otkrila da radi na novoj muzici u decembru 2021. godine. Do toga je došlo nakon što je njen kontroverzni 13-godišnji konzervatorski staž prekinut mesec dana ranije.

Prošlog meseca, Britni je podelila video na kojem peva „a cappella“ verziju svog hit singla „Baby One More Time“.

– Nisam delila svoj glas veoma dugo… Možda predugo – napisala je Spirs na Instagramu pored snimka na kojem peva hit pesmu iz 1998. godine.